Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос към по знаещите

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    не ща да обръщам темата на спор ама ей така за да ти докажа искаш ли да хванем бас за 2 лева и ще ти дам пример и после да си кажеш АЗ ЗНАМ, ЧЕ НЕ МОГА ДА ЗНАМ ВСИЧКО!

п.с. не пиши у форума кат са видим ша та изненадам
    Младеж никога не забравяй че там от където идвам ти се опитваш да отидеш Немож ме изненада никогаш

За разлика от теб и обкръжението ти знам кое ми е ясно а това което не ми е си казвам

Ела в сервиза да ти покажа две с пакет "лошо време" и една без

Всъщност за пореден път установявам че се хабя да пиша на теб за тоя дет духа хаха
    Last edited by Bobo; d.m.y г., 18:44.
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Младеж никога не забравяй че там от където идвам ти се опитваш да отидеш Немож ме изненада никогаш

За разлика от теб и обкръжението ти знам кое ми е ясно а това което не ми е си казвам

Ела в сервиза да ти покажа две с пакет "лошо време" и една без

Всъщност за пореден път установявам че се хабя да пиша на теб за тоя дет духа хаха
      А на Венци колата кат има "зимен пакет" и "лошо време" що ги няма тогава.Бобо и ние сме виждали 159-ки,недей така Да не забравяме че все пак,може да е разлика м/у 2 и 3 серия.Снимките коите е постнал колегата не се знае на какви коли са.
      Last edited by Mury; d.m.y г., 10:45.
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        А на Венци колата кат има "зимен пакет" и "лошо време" що ги няма тогава.Бобо и ние сме виждали 159-ки,недей така Да не забравяме че все пак,може да е разлика м/у 2 и 3 серия.Снимките коите е постнал колегата не се знае на какви коли са.
        Ми много е просто бе Мурджев ма ми писна да ви махам кифтетата от очите запитайте се навремето тия 159-ки защо идваха в БГ с грешно хидравлично масло
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Ми много е просто бе Мурджев ма ми писна да ви махам кифтетата от очите запитайте се навремето тия 159-ки защо идваха в БГ с грешно хидравлично масло
          ........
          Last edited by Mury; d.m.y г., 20:08.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

...
            Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 19:32. Основание: грешка
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

междусервизните ви отношения вече не са интересно четиво.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                междусервизните ви отношения вече не са интересно четиво.
                Прав си,няма смисъл да се пада ниско аз приключвам в темата,и без тва Бобо е отговорил пръв както винаги

Comment

Working...
                X